Criterium 2022

De coronaperikelen lijken stilaan ten einde te lopen zodat wij naar goede jaarlijkse gewoonte ook in het loopjaar 2021-2022 ons criterium weer organiseren.
De bedoeling van het criterium is onder meer om onze leden te laten kennismaken met en te laten genieten van de loopsport in onze regio.
Het is niet belangrijk welke afstand er wordt gelopen, en het is nog minder belangrijk welke plaats je behaalt.
Het is wel belangrijk dat je deelneemt aan de geselecteerde joggings.  Deelname in groep blijft nooit onopgemerkt en geeft een sterke uitstraling.
We hebben hiervoor een aantal organisaties in de wijde regio geselecteerd.  Als je hier links de knop "wedstrijden" aanklikt krijg je een overzicht van deze selectie.  Waar mogelijk werd een link met de organisatie voorzien.
Zeker dit jaar zal de lijst tijdens het jaar nog aangepast worden, er zijn nog niet zoveel gegevens van de organisaties 2022 beschikbaar.  Hou er dus rekening mee dat er nog wijzigingen kunnen aangebracht worden.
Per deelname krijg je 3 (drie) punten.  Voor deelname aan de in vet gedrukte organisaties ontvang je zelfs 5 (vijf) punten.  Bovendien krijg je voor elke marathon die je loopt ook nog 3 (drie) punten.  Kansen genoeg dus om puntjes te sprokkelen.
Diegenen die op het einde van het seizoen 2019-2020 het totaal van 35 punten bijeen loopt, is laureaat en verdient uiteraard hiervoor een prijs.
Het criterium valt samen met het atletiekjaar en eindigt op 31 oktober 2022.