Over ons

De Afstandslopers Vosselaar, afgekort A.L.V., is een nog jonge loopclub die gevestigd is in Vosselaar. We doen ongeveer alles wat lopen betreft, behalve het echte pistewerk. Dit gaat van Lopen-voor-Beginners en joggen tot wedstrijd- en marathonlopen, er is geen beperking.
Ook niet in motivatie: of je loopt als ontspanning, om te vermageren, voor de gezondheid, om aan wedstrijden te kunnen deelnemen, er zijn voor ieder aangepaste mogelijkheden.
Binnen deze groep worden er allerlei initiatieven genomen om samen deel nemen aan een gevarieerd aanbod van wedstrijden, joggings, estafettewedstrijden, marathonweekends,... en zo meer.
Iedereen is vrij om hieraan deel te nemen, het is een vrijblijvend aanbod.
Alle informatie over deze initiatieven vind je elders op deze site, gewoon hier links even de betreffende menuknop aanklikken.
Er wordt ook altijd vermeld tot wie je je kan richten voor meer informatie.

Trainingen

Om te lopen moet er ook getraind worden.
Dat doen we elke dinsdag en donderdag om 18.30 uur op Sportcentrum Diepvenneke in Vosselaar, waar we gebruik kunnen maken van de kleedkamers en douches aan de sporthal.
In de winter wordt er op het joggingpad aan Diepvenneke gelopen, in de zomer is Diepvenneke een vertrekpunt om een trainingsronde in het bos te lopen (Grotenhoutbos, Gielsbos).
Snelheidstrainingen kunnen steeds op de piste van het sportcentrum afgewerkt worden.

Regelmatig worden er op zondagochtend trainingen georganiseerd (meestal boslopen) op verschillende locaties.
De informatie hierover vind je op de homepage van deze website.
Je kan je ook opgeven voor een mailinglist bij Jos Torremans, GSM: 0476/81.83.54, dan word je telkens per email verwittigd van deze trainingen.

Gastenboek

Het gastenboek is een middel tot communicatie tussen de Afstandslopers onderling.
Je kan er rechtstreeks een berichtje mee op de website zetten.
Wil je iemand feliciteren met een goede of speciale prestatie, heb je een idee of voorstel, zoek je vervoer naar een jogging of wedstrijd, een klein berichtje in het gastenboek kan een oplossing bieden.

Contact

Als je ergens vragen bij hebt, als je eens willen komen meedoen, of als je suggesties of voorstellen hebt kan je steeds bij een van de volgende mensen terecht:
- Jef Smits, GSM: 0498/73.04.49
- Jos Torremans, GSM: 0476/81.83.54
- Eddy Sneyders, GSM: 0494/74.09.65
- Cis Van Nueten, Tel: 014/61.30.51
- Patsy Laurijssen, GSM: 0472/41.82.74